Kategorier
Kom igång med Bitcoin

Köp Bitcoin – stor guide på svenska

  • Köpa Bitcoin utan att ha en plånbok
  • Köp delar av en Bitcoin – Satoshis / Sats
  • Förvara köpta Bitcoins i egen plånbok
  • Betala för Bitcoin med Visa, Swish och banköverföring

Den här sidan handlar om att köpa Bitcoin vilket vid första anblicken kan verka svårt och lätt att bli lurad. Följer du vår enkla guide så kommer du inte att ha några problem med att lyckas med dina Bitcoin köp.

Vi är väldigt intresserade av Bitcoin och tekniken med blockkedjor. Med det sagt så måste vi varna, detta är en ny teknik som startade som ett projekt bland kryptografer för 10 år sedan och har sedan spridit sig över hela jorden. Det finns risk att förlorar pengar eller hela din investering försvinner. Investera aldrig pengar du inte har, kan komma att behöva inom en snar framtid eller helt enkelt inte har råd att förlora. Gör alltid din egen undersökning hos flera källor och se till att du förstår vad du köper innan du gör det. Om någon vill sälja en investering i kryptovalutor som låter bra – tänk dig för ordentligt och läs på – det finns många exempel på rena bedrägerier.

Det första du behöver göra för att köpa Bitcoin är att hitta en tjänst som växlar pengar mot Bitcoin. Dessa brukar kallas On-ramp, exchanges eller Fiat exchanges. Vi har provat flertalet och fastnat för enkelheten och säkerheten hos världens största exchange Coinbase för dina första köp med kreditkort.

Här är en länk till Coinbase som ger dig $10 extra vid din första insättning (det får vi också).

Till Coinbase

Väljer du att köpa dina första Bitcoin med Coinbase rekommenderar vi att ladda ner deras app för att enkelt och tydligt se hur mycket pengar du har, skicka pengar till en plånbok. Köpa något eller växla tillbaka till vanliga pengar.

Du är nu ägare av dina första Bitcoin! Om du som vi köper Bitcoin för att du tror att det kommer vara en bra investering för framtiden är här några saker som är viktiga att

Av Satstacker

Började köpa på mig Bitcoin och andra kryptovalutor i början av 2019. Blev väldigt nyfiken och har läst de mest kända böckerna, följer de flesta på Twitter och lyssnar dagligen på poddar om Bitcoin. Äger endast Bitcoin idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *